Inchide acest popup si continua pe site-ul Habitat

Dezvoltator Imobiliar

Compania Multiprest Habitat, este o firma privata cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor cu sediul in Bucuresti.

Avand o evolutie credibila compania Multiprest Habitat ofera servicii complete in domeniul constructiilor civile si industriale asigurand niveluri de calitate si productivitate ridicate.

Dispunem de un management modern si cu un personal tehnic de inalta calificare in domeniul constructiilor, instalatiilor sanitare si electrice, personal cu multi ani de stagii pe santiere din Israel, Germania, Belgia, Spania, fiind familiarizati cu materiale si tehnici de ultima generatie care asigura atat economii financiare cat si o calitate si durabilitate foarte buna. Astfel, prin utilizarea celor mai noi tehnologii si o organizare eficienta, Multiprest Habitat si-a diversificat activitatile legate de profilul constructiilor, acoperind toata aria de servicii si produse necesare precum : furnizarea betonului , confectii metalice, pereti cortina, tamplarie exterioara si interioara din aluminiu si PVC, servicii de administrare a imobilelor construite.

Suntem organizati si dotati corespunzator pentru executia urmatoarelor categorii de lucrari :

lucrari de constructii civile si industriale;

consolidari si reparatii capitale constructii;

instalatii termice, electrice, gaze, sanitare, apa-canal, termoficare;

amenajari interioare;

spatii comerciale;

spatii expozitionale;

depozite.

In domeniul calitatii, organizarea Multiprest Habitat permite identificarea si stabilirea pe baza de documente (ordine, instructiuni, regulamente interioare sau proceduri) a autoritatilor raspunderilor si masurilor ce trebuie luate, in toate activitatile si compartimentele firmei, dupa cum urmeaza:

-definirea responsabilitatilor generale si specifice in domeniul calitatii;

-stabilirea precisa a responsabilitatilor si autoritatilor pentru fiecare activitate care contribuie la calitate;

-atribuirea unor autoritati suficiente si reale in vederea realizarii cu eficienta dorita a obiectivelor de calitate, de catre toti angajatii, in functie de activitatea pe care o depun si capacitatea profesionala.

Va oferim servicii de proiectare completa la urmatoarele specialitati:

-proiectare de arhitectura;

-proiectare de rezistenta;

-proiectare instalatii;

-documentatii de urbanism;

-amenajari interioare.

Testimoniale

Am fost circumspect in privinta calitatii finisajelor atunci cand am contractat apartamentul, insa asteptarile mele au fost cu mult intrecute. Acum ma bucur de cel mai frumos apartament pe care il puteam avea.

- Valeanu Catalin, locatar in Residence 5

Trimite unui prieten

Email Agent